Dokumentarkonventet arrangeres på Solstrand Hotel & Bad 6. - 8. desember.
Arrangementet starter mandag 6.12 kl. 13:00 og avsluttes onsdag 8.12 kl. 14:00. 

DERSOM DU OVERNATTER PÅ SOLSTRAND: 

Innsjekk er kl. 15:00 (da konventet starter tidligere er der bagasjeoppbevaring)
Utsjekk er kl. 12:00 (bruk pausene tidligere på dagen til å sjekke ut) 

BETALING:

Deltakeravgiften faktureres i etterkant av arrangementet. 

Det gjøres oppmerksom på at Dokumentarkonventets påmeldingsavgift ikke dekker tjenester ut over overnattingen og måltidene som beskrevet i påmeldingsskjemaet. Alle andre kostnader (minibar, telefonsamtaler, ekstra overnatting eller servering etc.) må betales av gjest ved utsjekk. TRANSPORT:

For reisende via Flesland setter Dokumentarkonventet opp gratis busstransport mellom flyplassen og Solstrand, tur-retur. Busstidene er satt opp i forhold til arrangementets start/slutt og de ulike påmeldingsalternativene.

Bussene er skiltet med ”Dokumentarkonventet 2021” og sjåførene står inne i ankomsthallen med et tilsvarende skilt. Bussene kjøres av Boreal og står på perrong C. 
Dersom du har problemer med å finne bussen, ring 916 00 526. Husk munnbind!

Vi tilbyr følgende busser: 

Mandag 06. desember

Flesland – Solstrand kl. 11:45 (venter på SAS-flight som lander 11:45 fra Oslo) 

Tirsdag 07. desember

Flesland – Solstrand kl. 09:00

Solstrand – Flesland kl. 14:30

Onsdag 08. desember

Solstrand – Flesland kl. 13:15

Solstrand – Flesland kl. 14:15

Øvrig transport:

Solstrand Hotel & Bad ligger 30 km sør for Bergen og Bergen Lufthavn, Flesland. Gode forbindelser med både bil, buss og båt sikrer effektiv reisetid til og fra. Du finner mer informasjon på  https://solstrand.com/reisen-hit/

Trenger du taxi fra Solstrand? Resepsjonen er behjelpelig med bestilling.COVID-19:

Det er en sann glede at vi nå kan samles igjen, samtidig er det viktig at vi da alle gjør det vi kan for å bidra positivt i denne situasjonen, for å unngå smitte og for vår alles trygghet. 

Vi oppfordrer alle til å: 

  • Teste seg før ankomst Solstrand/Dokumentarkonventet
  • Ta gjerne med hurtigtest til bruk dersom du får symptomer underveis i arrangementet. 

NB: Skulle du teste positivt eller bli syk underveis i arrangementet ber vi deg gi beskjed til arrangørene på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  umiddelbart og isolere deg, i tillegg til å kontakte kommunen for å bestille time til PCR-test. 

  • Benytt gjerne samme sitteplass gjennom hele dagen i konferansesalen 
  • Bruk hånddesinfeksjon som er plassert ut og vis for øvrig hensyn. Vi minner om at det kanskje ikke er tiden for bjørneklemmer og lange håndtrykk. 

For øvrig er vi pålagt å føre oversikt over deltakere (med navn, telefonnummer, tidspunkt og dato). Dette gjøres i tråd med krav til personvern og slettes etter fjorten dager. PRISINFORMASJON:

Deltakelse hele dokumentarkonventet

Påmeldingsavgiften inkluderer alle programsesjoner, overnatting mand-onsd, lunsj mand, tirsd og onsd, 3 retters middag mand og tirsd, fri adgang til velværeavdelingen, gratis internettilgang og gratis parkering.

Deltakelse mandag til tirsdag 

Påmeldingsavgiften inkluderer alle programsesjoner fra arrangementsstart mandag til og med lunsj tirsdag, overnatting mand til tirsd, lunsj man og tirsd, og 3 retters middag mand. Fri adgang til velværeavdelingen, gratis internettilgang og gratis parkering er også inkludert.

Deltakelse tirsdag til onsdag 

Påmeldingsavgiften inkluderer alle programsesjoner fra programstart tirsdag til og med arrangementets slutt onsdag, overnatting tirsd til onsd, lunsj tirsd og onsd, og 3 retters middag tirsd. Fri adgang til velværeavdelingen, gratis internettilgang og gratis parkering er også inkludert.

Påmeldingsvalg filmarbeidere:  

  • Deltakelse hele konventet NOK 4 400,-
  • Deltakelse mand til tirsd NOK 2 500,-
  • Deltakelse tirsd til onsd NOK 2 500,-

Påmeldingsvalg institusjoner, tv-kanaler, festival, distributører, skole, andre:

  • Deltakelse hele konventet NOK 6 300,-
  • Deltakelse mand til tirsd NOK 3 250,-
  • Deltakelse tirsd til onsd NOK 3 450,-