7 - 9 desember 2020 Solstrand Hotel & Bad

 

Elin Sander - programkomiteens leder

ElinS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin Sander har lang erfaring som filmprodusent og manusforfatter i Bergen, og har vært drivkraft bak en rekke anerkjente og nyskapende kort- og dokumentarfilmer. Hun slo gjennom med «Gunnar Goes Comfortable» i 2003, og har siden hatt en rekke filmer på kino, på tv og på nasjonale og internasjonale filmfestivaler. I 2005 og 2010 var hun festivaldirektør for den nordiske filmfestivalen Nordisk Panorama, og fra 2011 til 2017 var hun ansatt som rådgiver for film, scenekunst og kulturnæring i Bergen kommune. Elin er i dag ansatt i produksjonsselskapet Aldeles as som kreativ produsent for dokumentar, kunstfilm og serier.

Christian Falch 

ChristianFalch 3800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Christian Falch har jobbet med dokumentarfilm for det norske og internasjonale markedet siden 2005 og er daglig leder/produsent i UpNorth Film. Han har produsert bl.a KAMPEN OM THAMSHAVNBANEN, STREET OF DREAMS, THE EXORCIST IN THE 21ST. CENTURY, GULOSTEN, WARS DOMN`T END, BLACKHEARTS, i tillegg til TWO RAGING GRANNIES og GOLDEN DAWN GIRLS sammen med Håvard Bustnes. Filmene har til sammen blitt vist på godt over 150 internasjonale filmfestivaler, vunnet flere priser og er solgt til rundt 25 forskjellige territorier. Falch er styremedlem i Midtnorsk Filmsenter og har gjennomført flere internasjonale programmer for produksjon og salg av internasjonal dokumentarfilm blant annet EuroDoc, DOK Incubator, Til Forum og Twelve for the Future. Falch har vært co-produsent på en rekke internasjonale dokumentarer. 


Beathe Hofseth 

BeatheHofseth 2 69MB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beathe Hofseth er produsent og regissør i Fri Film. Hun har laget flere prisbelønnede dokumentarfilmer bl.a LIGHT FLY, FLY HIGH som har vunnet Amanda for beste dokumentarfilm, Gullruten for beste foto, i tillegg til en rekke internasjonale priser som Oxfam Global Jusitice Award under IDFA og One World Media Award. Beathe er utdannet fra Høgskulen i Volda og Film og TV-Akademiet (NISS) i Oslo. Hun har vært festivalsjef for Den Norske Dokumentarfilmfestivalen og jurymedlem på flere festivaler. Hun var med i utviklingsprogrammet Viken PRO (2018) og Berlinale Talents (2019).


Robert Reinlund 

Bilde RobertReinlund 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Reinlund har over 20 års erfaring som fotograf, redigerer og regissør i Norge i forskjellige produksjonsselskaper. Siden 2003 har han jobbet i TV2. I perioden 2004 - 2009 i dokumentarredaksjonen «Dokument 2», der han vant «Gullruten» 3 ganger, «Den store journalistprisen» (for Sultbløffen, 2009) og flere ganger nominert til Prix Europa. Sammen med Frode Grytten fulgte han industristedet Odda over 5 år til dokumentaren «Skål Odda». I september 2017 hadde han regi på Esperanza Spaldings «Exposure» konsept, en 77 timers live fjernsynsproduksjon fra Hollywood med over 3 millioner seere. Robert Reinlund har fjernsynsproduksjon utdanning fra UiB og Høgskolen i Volda.

Rune Tellefsen / Anna Kristina Knaevelsrud fra NFI:LAB 

Bilde RuneTellefsen
  Anna Kristina Kneavelsrud Night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rune Tellefsen er Fagleder Kurs og kompetanse – NFI:LAB ved Norsk filminstitutt. NFI:LAB tilrettelegger for kompetanseheving gjennom konventer og bransjedager, prosjektrettede verksted, mesterklasser og seminarer, stipender, partnerskap, samarbeid og nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt. Han har rundt 20 års erfaring fra filmbransjen og har blant annet vært programansvarlig og produsent for Barnefilmfestivalen i Kristiansand, innholdssjef i Norgesfilm, konsulent ved Kristiansand kino, styreleder for Cinematek, styreleder i filmklubb og mange års styrearbeid i Norsk filmklubbforbund og i tillegg vært filmanmelder/skribent. 

Anna Kristina Knaevelsrud er kompetanserådgiver i NFI:LAB ved Norsk filminstitutt. NFI:LAB tilrettelegger for kompetanseheving gjennom konventer og bransjedager, prosjektrettede verksted, mesterklasser og seminarer, stipender, partnerskap, samarbeid og nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt. Hun jobber også med NFI:LABs Tilskuddsordning – Kompetansehevende tiltak for norsk audiovisuell bransje. Anna Kristina har rundt 20 års erfaring fra filmbransjen som regissør, produsent og distributør av kortfilm, dokumentarfilm og serier i Norge, Tyskland og Nederland. Hun har i tillegg flere år arbeidet som regiansvarlig ved Westerdals og HIL og som undervisningsleder ved NTNU.