3 - 5 desember 2018 Solstrand Hotel & Bad

Bilde HanneMyren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanne Myren - programkomiteens leder

Hanne Myren var med å starte Medieoperatørene i 1995. Som medeier har hun siden den gang vært involvert i mange av selskapets produksjoner, enten som klipper, produsent eller regissør. Myren har produsert til sammen 20 dokumentarer og kortfilmer og jobber nå både som regissør og produsent i Medieoperatørene. 

Jenter (2007) var Hanne Myrens første kinofilm som hun vant to Amanda for samme år. I 2009 regisserte hun Kontroll – en novellefilm i grenselandet mellom dokumentar og fiksjon som vant Terje Vigen prisen ved kortfilmestivalen i Grimstad og ble nominert til Amanda for beste kortfilm. I mars 2014 hadde hun premiere på Elsk meg, som mottok pris for beste kvinnelige hovedrolle under Abu Dhabi Internasjonale Filmfestival. 

  

Producer Thorvald Nilsen

 

 

 

 

 

 

 


Thorvald Nilsen

Thorvald Nilsen er produsent i Flimmer Film, og har arbeidet med dokumentarserien Fjorden Cowboys siden 2014. Han har også produsert den prisvinnende dokumentarserien Asylbarna for VGTV, andre dokumentarfilmer samt musikkvideoer og web-serier. Nå arbeider han blant annet med produksjon av dokumentarfilmen "En gang Aurora" (regi: Stian Servoss og Benjamin Langeland) om artisten Aurora Aksnes og utviklingen av "Raaby" (regi: Stian Indrevoll) om Thor Heyerdahls beste venn Torstein Raaby. Han ble utdannet fra Høgskulen i Volda i 2013 med en mastergrad i dokumentar og journalistikk, og var også leder for Den Norske Dokumentarfilmfestivalen samme året. 

 

Bilde RobertReinlund 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Reinlund 

Robert Reinlund har over 20 års erfaring som fotograf, redigerer og regissør i Norge i forskjellige produksjonsselskaper. Siden 2003 har han jobbet i TV2. I perioden 2004 - 2009 i dokumentarredaksjonen «Dokument 2», der han vant «Gullruten» 3 ganger, «Den store journalistprisen» (for Sultbløffen, 2009) og flere ganger nominert til Prix Europa. Sammen med Frode Grytten fulgte han industristedet Odda over 5 år til dokumentaren «Skål Odda». I september 2017 hadde han regi på Esperanza Spaldings «Exposure» konsept, en 77 timers live fjernsynsproduksjon fra Hollywood med over 3 millioner seere. Robert Reinlund har fjernsynsproduksjon utdanning fra UiB og Høgskolen i Volda.

  

 Bilde RuneTellefsen Bilde NedinMutic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rune Tellefsen / Nedin Mutic fra NFI:LAB 

Rune Tellefsen er Fagleder Kurs og kompetanse – NFI:LAB ved Norsk filminstitutt. NFI:LAB tilrettelegger for kompetanseheving gjennom konventer og bransjedager, prosjektrettede verksted, mesterklasser og seminarer, stipender, partnerskap, samarbeid og nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt. 
Han har rundt 20 års erfaring fra filmbransjen og har blant annet vært programansvarlig og produsent for Barnefilmfestivalen i Kristiansand, innholdssjef i Norgesfilm, konsulent ved Kristiansand kino, styreleder for Cinematek, styreleder i filmklubb og mange års styrearbeid i Norsk filmklubbforbund og i tillegg vært filmanmelder/skribent. 

Nedin Mutic er rådgiver i NFI:LAB ved Norsk filminstitutt. NFI:LAB tilrettelegger for kompetanseheving gjennom konventer og bransjedager, prosjektrettede verksted, mesterklasser og seminarer, stipender, partnerskap, samarbeid og nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt. Han jobber også med NFIs talentsatsing Nye Veier.
Han har rundt 10 års erfaring fra filmbransjen. Han har i tillegg arbeidet i flere år innen akademia, og bl.a. utgitt vitenskapelige artikler.