11 - 13 desember 2017 Solstrand Hotel & Bad

NOE AV DET VI FÅR HØRE OG SE I ÅR

 

DET HELE BEGYNTE MED EN PODCAST 

Produsent Helle Faber fra Made in Copenhagen kjøpte rettighetene, fant regissøren Nicole Horanyi, som skrev manus med podcastskaperen Krister Moltzen. Hovedkarakteren i dokumentarfilmen er Amanda, som forteller historien om hvordan hun forelsket seg i en mann som viste seg å være en helt annen. Amanda gjenopplever sine opplevelser sammen med en skuespiller. Hør hele historien fortalt av Faber, Moltzen og Horanyi, og se filmen En fremmed flytter inn.

Se trailer

Hør podcasten som filmen baserer seg på HVORDAN OPPNÅ SUKSESS MED CO-PRODUKSJON OG DISTRIBUSJON I NORD-AMERIKA?  

Den danske suksessprodusenten Signe Byrge Sørensen fra Final Cut for Real har funnet en vei i samarbeidet med produsent Joslyn Barnes i Loverture Films. De har blant annet co-produsert Shadow World (Johan Grimoprez), Concerning Violence (Göran Olsson) og Strong Island (Yance Ford), og for tiden har de to nye prosjekter på gang. Møt Byrge og Barnes som forteller om deres unike samarbeid gjennom fire år, og hør hva som skal til for å lykkes, både med kunsten, økonomien og distribusjonen. De deler også erfaringer fra vanskelige situasjoner og fallgruver man bør være oppmerksom på. Det blir vist klipp fra co-produksjonene underveis i samtalen. IT TAKES A VILLAGE

Programpunktet It takes a village heter nettopp det fordi en god film som oftest er et resultat av godt lagarbeid. Også i år får tre regissører muligheten til å presentere en film de jobber med for konventets deltakere. Etter presentasjonen åpnes det for innspill på alt, fra kreative formvalg og innhold, til idéer til lansering. Hvis du har et prosjekt i tidig utvikling, bruk denne gode muligheten til å få tilbakemeldinger fra gode kollegaer! Presentasjonen skal vare i inntil 10 min, inkludert klipp/pilot. Du må være modig - vær forberedt på å få filmen din endevendt av ivrige kollegaer, men hvis du tør er dette virkelig en fin mulighet til å innkassere gode innspill, og ikke minst få vist seg fram. 

Send inn ditt prosjekt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i god tid, og senest innen 29. september. 
Pilot eller annet visuelt materiale som kan inkluderes i presentasjonen er et krav. Programkomiteen står for utvelgelsen av prosjekter.